Onze diensten

BigBag
Zakgoed
Bigbale
Vrachtauto

Leveringsmogelijkheden

VAN EGMOND Potgrond levert de verschillende soorten potgrond, grondstoffen, bodembedekkers en bodemverbeteraars in verschillende volumes en op de manier zoals u het wenst.

Leveringsmogelijkheden

VAN EGMOND Potgrond levert de verschillende soorten potgrond, grondstoffen, bodembedekkers en bodemverbeteraars in verschillende volumes en op de manier zoals u het wenst.

Big bales

Big Bales

De big bale is een verpakkingsvorm waarbij het product wordt samengeperst, verpakt in folie en geplaatst op blokpallets. Door middel van deze volumereductie wordt het product zeer efficiënt vervoerd, verwerkt en opgeslagen.

Bigbag

Big bags

U kunt ook potgrond bestellen in eenmalige big bags op blokpallets. Dit zijn zakken waarin 1,5 m³ of 2 m³ losgestorte grond wordt geleverd. Doordat de big bags eenmalig zijn, heeft u als klant altijd schoon uitgangsmateriaal. 

Pallet zakgoed

Zakken

Deze zakken zijn op een efficiënte en eenvoudige manier te vervoeren en worden op pallets geleverd. Omdat wij beschikken over een vrachtwagen met meeneem heftruck lossen wij deze pallets op bijna alle mogelijke locaties.

Bulk

Bulk

Wij beschikken over verschillende kleine en grote vrachtwagens met ‘walking floor’ waarmee de producten in bulk bij u worden afgeleverd. Deze leveringsmethode kan vanaf 5 m³  afhankelijk van de samenstelling van het mengsel op bijna alle mogelijke locaties.

Snelle levering in binnen- en buitenland

​Onze logistieke dienstverlening

Met eigen wagens en kundige chauffeurs zorgen wij dat uw bestelling snel wordt geleverd. VAN EGMOND levert zelf of in samenwerking met vaste distributeurs op elke gewenste locatie in binnen- en buitenland. Daarnaast hebben wij veel ervaring met het laden van containers voor verre bestemmingen. Mede dankzij onze betrouwbare logistieke partners zijn wij flexibel en servicegericht naar u als klant.

Vrachtauto

Afhaal

Een efficiënt en vlot afhaalproces bij VAN EGMOND Potgrond. Naast onze eigen chauffeurs en wagens, bieden we ook de optie voor direct afhalen. Door gebruik te maken van onze geavanceerde menglijn en grondstoffen belading, wordt jouw bestelling snel verwerkt en direct geladen, klaar om mee te nemen. Geniet van een naadloze afhaalervaring en haal in no-time jouw benodigde substraten op bij onze locatie in Amsterdam.

Bestel 

Plaats jouw bestelling eenvoudig bij onze receptie of maak gebruik van de mogelijkheid om vooraf te bestellen.

Snelle productie

Onze directe aanpak bespaart kostbare tijd doordat we direct aan de slag gaan !

Klaar !

Het afhaalproces is razendsnel, en voordat je het weet ben je op weg met alles wat je nodig hebt.

Geïnteresseerd?

VAN EGMOND is betrokken bij klanten én leveranciers en investeert graag in langdurige vruchtbare samenwerkingen.

Neem contact met ons op

Ton Groenewegen

Ton Groenewegen

Senior Account Manager

  +31 (0) 6 8352 9880

 ton@egmondpotgrond.com