Order

Separate email addresses with a comma.

Leveringsmogelijkheden

VAN EGMOND potgrond levert de verschillende soorten potgrond, grondstoffen, bodembedekkers en bodem verbeteraars in verschillende volumes en op de manier zoals u dat wenst. Wij leveren niet aan particulieren. Bij aanvragen van nieuwe klanten zullen wij eerst contact opnemen alvorens te leveren. 
Minimale afname is 12 pallets per levering.

Wij beschikken over verschillende kleine en grote vrachtwagens met 'walking floor' waarmee de producten in bulk bij u worden afgeleverd. Deze leveringsmethode kan vanaf 5 m3 - afhankelijk van de samenstelling van het mengsel - en op bijna alle mogelijke locaties.

U kunt ook potgrond bestellen in eenmalige Big Bags op blokpallets. Dit zijn zakken waarin losgestorte grond wordt geleverd. Doordat de big bags eenmalig zijn, heeft u als klant altijd schoon uitgangsmateriaal.

De Big Bale is een verpakkingsvorm waarbij het product wordt samengeperst, verpakt in folie en geplaatst op blokpallets. Door middel van volumereductie wordt het product zeer efficiënt vervoerd, verwerkt en opgeslagen.

Op uw verzoek kunnen de potgrondmengsels worden verpakt in zakken van 5 tot 70 liter. Deze zakken zijn op een efficiënte en eenvoudige manier te vervoeren en worden op blokpallets of europallets geleverd. Omdat wij beschikken over een vrachtwagen met meeneemheftruck lossen wij deze pallets op bijna alle mogelijke locaties.